Sobre Aplica

Aplica Investigació Social, SL és un gabinet de professionals especialitzats en l’àmbit sociocultural. Els seus socis fundadors, amb una sòlida experiència com a consultors després d’haver desenvolupat la seva trajectòria professional a diverses organitzacions empresarials, creen Aplica l’any 2010.

 

En la seva trajectòria Aplica ha tendit a centrar-se, dins l’especialització en el sector cultural, educatiu i social, en qüestions relacionades amb el disseny i elaboració d’estudis d’hàbits i d’opinió, la creació d’indicadors de gestió, la realització d’enquestes a professionals i institucions, i l’anàlisi i visualització de dades, entre altres.

 

Qui som

Aplica segueix el seu camí a partir d’aquest bagatge previ en l’àmbit de la gestió de la informació, adoptant una perspectiva en l’anàlisi territorial, sectorial o d’una organització que incorpora elements de diagnòstic i propostes de futur, tant des d’una vessant quantitativa com qualitativa. La nostra experiència ens permet observar la realitat des de diferents angles i, en combinació amb un tracte proper amb el client, adaptar-nos a les seves necessitats per tal d’assolir els objectius esperats.

Ens avala, primer de tot, la consolidació d’una trajectòria de més de dues dècades d’experiència en el món de la consultoria; en segon lloc, l’associació natural de la cultura amb altres àmbits com l’educació, la joventut, la salut, els serveis socials, l’esport o l’associacionisme; i, finalment, la confiança dels clients, que ha generat noves demandes d’estudis i assessorament en àmbits més diversos.