Equip

APLICA, Investigació Social està formada per

Josep Maria Codinach Calvet

Ciències Econòmiques i Empresarials a la Universitat de Barcelona en l’especialitat de Sociologia i Política. Consultor especialitzat en treballs i estudis d’anàlisi pel sector públic des de 1992. Del 1992 al 1998 treballa al Centre d’Estudis de Planificació exercint tasques de tècnic i coordinador de treballs de recerca per a diferents Administracions Públiques. L’any 1998 funda ICC Consultors Culturals on dirigeix l’àrea d’estudis quantitatius durant 12 anys i a mitjans del 2010 passa a dirigir APLICA. Dirigeix estudis quantitatius i qualitatius lligats en la seva majoria a demandes realitzades per institucions públiques.

Marina Lemes Lombardo

Llicenciada en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Curs d’Especialització en Polítiques Locals de Joventut (Associació catalana de professionals de les polítiques de joventut). Des de l’any 2003 comença a desenvolupar la seva activitat professional, entre d’altres, a ICC Consultors Culturals fins que l’any 2010 s’incorpora a l’equip de treball d’APLICA com a especialista en recerca aplicada, participant en l’execució i coordinació de projectes amb especial èmfasi en l’organització d’equips de camp, recollida d’informació quantitativa i qualitativa, la creació d’aplicacions ad-hoc i en l’anàlisi, visualització i tractament estadístic de dades.

Aplica també disposa d'una extensa cartera de col·laboradors, altament qualificats i específicament preparats pel desenvolupament de treballs de camp, tant de tipus qualitatiu com quantitatiu.